Alamat: Studio 14 Persiaran Perbandaran Seksyen 14, 40000 Shah Alam. Antara hotel murah di shah alam yang memberikan tawaran terbaik pada tetamunya. We welcome you with our own version of Malaysian hospitality to Hotel UiTM Shah Alam, the pioneer Training Hotel in the country. Keluasan bilik hotel ini juga agak memuaskan untuk mereka yang cuti beramai. See the full list: Family Hotels in Shah Alam. Acappella Suite Hotel menyediakan penginapan di Shah Alam. Hotel de Art adalah sebuah hotel 3 Bintang dimana terdapatnya ciri-ciri seni yang menarik sepanjang penginapan anda. Hotel ini mempunyai kolam berenang yang besar dan luas. Tak perlulah wanita yang menginap berseorangan risau lagi ya. Alamat: Unit SA10801, Vista Alam Serviced Apartments Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 40000 Shah Alam. Selain Pulau Pinang dan Melaka, Shah Alam juga merupakan salah satu destinasi percutian yang terkenal di Semenanjung Malaysia ini. Alami Garden Hotel adalah sebuah hotel yang menawarkan penginapan jenis apartment dan juga bilik. Hotel Bajet Shah Alam. The staffs were friendly and helpful. Room is very clean. ☝️, Pegasus Hotel Shah Alam terletak bersebelahan dengan Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam, serta menawarkan bilik-bilik moden dengan akses WiFi percuma di seluruh kawasan. Walaupun ini hotel bajet, tetapi kemudahannya lengkap & mesra tetamu orang kelainan upaya. Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie berjarak sejauh 30 minit memandu dari Bandar Kuala Lumpur. Satu lagi hotel bajet di Shah Alam. Syabas diucapkan pada … 2-A & 4-A, Jalan Plumbum Q7/Q, Pusat Komersial Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.. Tel : +603 5519 3999 or +6019 225 3398 … 34. Mau booking hotel di KOTA ALAM SHAH ? Alamat: A-GF-01, No. Kerana hotel paling murah di shah alam sendiri boleh anda dapatkan hanya dengan bajet rm50. Mau booking hotel di SHAH ALAM S 13? Alami Garden Hotel terletak sejauh 5 minit memandu dari Stadium Shah Alam. Pelancongan mungkin hanya dibenarkan untuk tujuan tertentu. Keselesaannya tidak terhenti di sini kerana akses internet yang ditawarkan pihak kondo juga cukup power! Location was near enough to the training centre which is just a brisk walk away. easy for us to joint everthing event icity provide n all fast food nearest n easy to order.. a lot of paking area so easy to park.. Cleaniness and environment of the unit is good enough for a family or couples and parking is provided. Niki Emira - AEON Mall - Stadium - MSU - Wifi, Aldridge Residence @Emira dan Adore Homestay@Emira Seksyen 13 Shah Alam, MSU, Stadium, AEON Mall. Mengetengahkan dekorasi yang moden, penginapan ini juga memiliki tahap kebersihan yang memuaskan hati ramai penginap sebelum ini. Geno Hotel Shah Alam is one the most popular resort in Shah Alam, Malaysia, though there are probably other similar 4-stars hotel. Apple Hotel Shah Alam menawarkan tempat penginapan di Shah Alam. Antara hotel murah di shah alam yang memberikan tawaran terbaik pada tetamunya. Alamat: Persiaran Raja Muda, Seksyen 7,, 40000 Shah Alam. Terletak di Shah Alam, Luxury Suite Icity Shah Alam berada dalam lingkungan 15 minit memandu dari i-City dan Masjid Biru Shah Alam. Hotel De Art @ Section 19 tawaran serendah ‎RM90. Namun, dalam banyak-banyak hotel murah di Shah Alam, kami di MaiSinggah telah menyenaraikan hotel dengan harga berpatutan yang paling menarik yang terdapat di sini. . 73 Tempat Menarik Di Kuala Lumpur | Destinasi Terbaik Di Ibu... 77 Tempat Menarik Di Penang | Destinasi Terbaik Di Pulau Pinang, 29 Tempat Menarik Di Janda Baik Untuk Percutian Singkat Yang Luarbiasa. Tv best dan wifi laju. Shah Suites Vista Alam menawarkan pelbagai jenis penginapan iaitu bilik hotel, apartment 1 bilik, apartment 2 bilik dan apartment 3 bilik. Walaupun ini hotel bajet, tetapi kemudahannya lengkap & mesra tetamu orang kelainan upaya. Unik bukan? Ceria di wajah anda bertambah lagi apabila melihat bilik mandinya yang lengkap dengan tab mandian. Jarang didengar, namun di i-City Designer Studio by HostAssist anda dapat memilih tema apartment yang menjadi idaman hati. Diese Unterkunft akzeptiert für alle Buchungen und Zahlungen vor Ort nur Kreditkarten, Debitkarten und Bargeld. Alamat: 1-13, Block 1, Presint Alami, No. Memiliki fasiliti lengkap dengan kemudahan seperti kolam renang, spa, sauna pusat kecergasan, khidmat shuttle percuma dan banyak lagi, hotel ini sesuai bagi anda yang mengidamkan percutian yang terasa mewah walaupun menawarkan harga yang masih di dalam lingkungan hotel bajet. Hotel de Art @ Section 19 Shah Alam Shah Alam. Shah Alam; BantaL HoteL Murah; Menjual secara borong dan runcit bantal berkualiti bertaraf hotel MenjuaL secara Borong & RunciT BanTaL yang Berkualiti setaraf HoTeL.....PM for Special Price !!!!! Untuk hotel di Shah Alam yang menhidangkan sarapan yang dinilai tinggi, cuba Hotel UiTM Shah Alam, Concorde Hotel Shah Alam dan Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie. Review di perpustakaan yg cantik. Bebas Biaya Pembatalan Dimuatkan Dimuatkan Kembali ke senarai. Tetamu kami akan ke tempat penginapan dan menilai beberapa faktor seperti - adakah biliknya bersih? 29/10/2016 . Jika anda telah buat tempahan dengan kami dan ingin berikan reviu, sila log masuk. Kami meneliti setiap ulasan dan kesahihannya sebelum menerbitkan ulasan di laman Booking.com. Alamat: C-1-G Jalan Serai Wangi H 16/H, Alam Avenue 1, Persiaran Selangor, Seksyen 16, 40200 Shah Alam. The Tree Boutique Hotel is a modern hotel offering a peaceful and refined ambience ideal for working or leisure travellers at the affordable rates found in Shah Alam. Alamat: Jalan Padang Jawa, Seksyen 16, 40200 Shah Alam. and also the decoration of the wall , feel so calm! Nice view from the apartment. Walaupun terletak di kawasan yang agak meriah, bilik-bilik di M Avenue Hotel ini adalah kalis bunyi,  jadi, tak perlulah anda risau ya, mimpi indah akan menerpa tidur anda seperti di rumah sendiri. Alamat Hotel Pegasus: IDCC Shah Alam Jalan Pahat L 15/L, Dataran Otomobil, Seksyen 15, 40200 Shah Alam … Antara yang menarik di Shah Alam adalah tempat makan yang … All rooms come with a flat-screen TV and free WiFi . hotel murah di shah alam, hotel bajet shah alam, hotel bajet shah alam seksyen 7, hotel bajet shah alam seksyen 15, hotel bajet shah alam seksyen 18, hotel Sesuai untuk mereka yang suka berenang bersama keluarga. Khususnya, pelancongan atas tujuan bersantai mungkin tidak akan dibenarkan. Jika anda bercuti bersama keluarga dan inginkan sebuah penginapan yang luas, menginaplah di Accapella Suite Hotel. Yang mana yang anda inginkan? 2, Persiaran Akuatik , 40100 Shah Alam. Sebaik melangkah masuk ke dalam hotel, anda akan disambut dengan perabot-perabot elegan dan lukisan di dinding yang bertemakan Paris. Bilik-bilik yang ditawarkan di hotel ini pula walaupun kecil, dihias dengan konsep yang menarik dan kelihatan mewah. Antara tarikan hotel ini ialah kemudahan untuk tetamu mengunjungi mesin ATM, pasaraya dan dobi yang terletak berjiran dengan hotel ini. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis bilik yang sesuai untuk keluarga namun jika anda tidak kisah untuk mengeluarkan bajet yang lebih apa kata kalau anda mencuba penginapan suite keluarga 2 biliknya yang lengkap dengan ruang tamu, tab mandian dan dapur yang lengkap dengan pelbagai kemudahan. Beberapa tempat yang menarik dapat ditemukan di sekitar Shah Alam seperti Agricultural park, I-City, mal perbelanjaan SACC, Shah Alam Lake Garden, Shah Alam … Kerana itu juga, pemandangan yang dihidangkan dari hotel ini memang best terutama sekali di waktu malam. Lokasi penginapan senang cari. Nak tahu, jom menginap di sini. Nexus Business Suite Hotel adalah sebuah penginapan dengan bilik yang luas seperti sebuah apartment, katilnya juga empuk membuatkan anda terasa seperti terapung di awangan. Bukan sahaja memiliki pemandangan yang menarik, hotel yang menawarkan bilik dengan harga yang berpatutan ini juga turut memiliki fasiliti yang hebat seperti kolam renang bersaiz olimpik, bilik sauna, gelanggang tenis, gym, gelanggang squash dan banyak lagi. Sudah jumpa penginapan yang menarik, apa kata kalau anda rancang pula aktiviti anda di Shah Alam dengan membaca artikel kami berkaitan tempat menarik di Shah Alam. Request utk bilik level 1, yes mmg dpt level 1. Cukup terserlah dari corak yang digunakan pada dinding, bagi anda yang ingin lari dari kebosanan menginap di bilik-bilik hotel yang kurang sentuhan kreatif, Felora Suite @ Trefoil dapat mengubati jiwa artistik anda. Hotel de Art @ Section 19 Shah Alam, #hotelbudget Shah Alam dengan rating 3/5 bintang.. Ada 33 bilik & secara purata pelanggan memberi rating kepuasan 7.8/10. Value for money. Diharapkan artikel ini dapat memudahkan anda merancang percutian anda ke Shah Alam kelak. Banyak kedai makan dibawah apartment. #bantalhoteldunlopillo #bantalgebu #stokbantalhotel #bantalmurah . the location is very convenient. By admin On May 23, 2018 July 3, 2018 In Jets . 3, Presint4.5, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 40000 Shah Alam. Setiap bilik di Hotel de Art ibarat kanvas lukisan yang diberikan sentuhan seni yang berbeza dari satu sama lain. _____ Alamat & Harga Harga: Bermula RM117 1 malam untuk bilik biasa. You’ll be asked to pay the following charges at check-in or check-out: A tax of MYR 10.00 per accommodation, per night is imposed by the country of Malaysia and collected at the property beginning July 1, 2021. Apa lagi? Alamat: IDCC Shah Alam Jalan Pahat L 15/L, Dataran Otomobil, Sek 15, 40200 Shah Alam. Lokasinya pula terletak berdekatan dengan banyak restoran menarik untuk mengenyangkan perut anda setelah puas makan angin di sekitar bandaraya indah ini. Pagi ni tunggu customer dtg pick up jer..ptg baru keluar hantar ke shah alam. Kristal Inn Hotel Hotel Shah Alam; Bestimmungen. Hebat! Hotel yang sebenarnya adalah Concorde Hotel, Shah Alam ini walaupun dijadikan bahan jenaka sebenarnya adalah sebuah hotel yang agak mewah dengan servis yang begitu sempurna. Pegasus Hotel Shah Alam menawarkan kesemua fasiliti ini untuk anda sekeluarga beraktiviti sepanjang penginapan secara percuma. Hotels are easy to review via our Shah Alam city page, equipped with convenient search tools and extensive hotel information. Sri Alam Condo Homestay adalah sebuah penginapan seperti di rumah sendiri. Walau yang manapun menjadi pilihan anda, penginapan anda di sini akan disambut dengan wangian aromaterapi yang menyegarkan. Dari RM128 untuk penginapan yang luas dan bertema? Dapatkan hotel dengan harga termurah secara online, Jaminan Harga Terbaik. 29/10/2016 . What are the best hotels with a pool in Shah Alam? Semua ini dapat anda nikmati dari harga RM80, biar betul? Selain berdekatan dengan kedai-kedai yang menyembuhkan gerodak perut anda, tidak jauh dari M Avenue Hotel ini juga terdapat sebuah pusat membeli-belah dan i-City pula hanyalah 2 km dari hotel. Hotel bajet yang selesa dan lengkap dengan segala kemudahan penting. Kemudahan adalah secara asas sahaja tapi sangat berpatutan dengan harga. Oyo 328 apple hotel shah alam s strategic location has its perks from taman tasik shah alam to wet world water park and the famous blue mosque sultan … Tidak tersedia. Excellent service's, even travel for fajr & Jumuah prayer. Welcome To Hotel UiTM Shah Alam, Malaysia. Discover a new world of modern comfort with The Tree Boutique Hotel. Kami ada lebih daripada 70 juta reviu penginapan dan semuanya adalah daripada tetamu sebenar yang sah. Antara tema yang ditawarkan adalah Studio Suite with Taste of Paris, Studio Suite with Taste of London, Studio Suite with Star Wars Theme dan Studio Suite with Taste of New York. Yang mana yang menjadi pilihan hati? 335 likes. the location is very convenient. Enjoy great sea food with great bargain at a pleasant ambient restaurant. Hotel ini adalah sebuah lagi penginapan yang terletak di lokasi yang strategik dengan restoran-restoran yang dibuka hingga lewat malam terdapat banyak di sekitarnya. Appreciate the full luxury of a 5-star business lodging in the core of Shah Alam with well disposed, smooth and refined administrations. Everything is perfect. Jika anda bercadang untuk menginap dengan lebih lama, apartment dengan pemandangan kolam renang turut menyediakan kemudahan mesin basuh, namun jika anda menginap beramai-ramai, superior apartment adalah pilihan yang tepat kerana mampu menampung sehingga 5 orang penginap dengan 2 buah katil besar dan sebuah katil sofa. Dan sangat sesuai kalau ingin berehat dan tidur. Everything is perfect. Hotel de ART @ Section 7 terletak di Shah Alam, serta menawarkan hiasan bergaya dan warna-warna dinding yang terang. Happy Diwali to all … Mencari sesuatu yang lebih menarik? Tak kira siang atau malam, ibu negeri Selangor ini padat dengan pelbagai lokasi menarik untuk dilawati. Tips jika bercuti bersama pasangan tau keluarga amat dialalukan,tempat yg menarik dan semua berdekatan.mudah untuk segalanya. M Avenue Hotel. Alamat: Jalan Setia Dagang AH U13/AH A-28-8, 40170 Shah Alam. Kemudahan lain yang terdapat di Studio 14 adalah kolam renang dan taman permainan kanak-kanak. 29/10/2016 . … Terdapat banyak penginapan di harga berpatutan yang boleh ditempah secara online. but the hotel itself very clean, Tree Boutique Hotel mempunyai bilik-bilik berhawa dingin dengan bahagian dalaman yang moden, Wi-Fi percuma dan TV satelit berskrin rata. Tempat makan yang murah dan berpatutan. Pagi ni tunggu customer dtg pick up jer..ptg baru keluar hantar ke shah alam. Bukan segalanya besi dan aluminium, Laman Green The Boutique Hotel menggabungkan kedua-duanya di dalam sentuhan dalamannya. Strategic location near to many shops like 7E and Speedmart. Best Buffet Restaurants in Shah Alam, Petaling District: Find Tripadvisor traveler reviews of THE BEST Shah Alam Buffet Restaurants and search by price, location, and more. Bagi anda yang bercuti ke Shah Alam bersama keluarga, apartment adalah pilihan penginapan yang sesuai bagi mendapatkan kepuasan penginapan yang maksima. Cari hotel-hotel populer di kota lainnya: Hotel di I-City Shah Alam Hotel di Setia Alam Hotel di Kota Kemuning Hotel di Saujana. The room is clean, comfortable. Pasti akan kami kunjungi lagi. Fasiliti lain yang dapat digunakan di sini adalah kolam renang infiniti yang menyajikan pemandangan bandar. Shah Alam; BantaL HoteL Murah; Menjual secara borong dan runcit bantal berkualiti bertaraf hotel MenjuaL secara Borong & RunciT BanTaL yang Berkualiti setaraf HoTeL.....PM for Special Price !!!!! Di samping itu, hotel ini turut memiliki banyak fasiliti menarik yang dapat membuatkan hari-hari anda di sini penuh dengan pelbagai aktiviti seperti spa, kolam renang dan pusat kecergasan. Baca: 34 Hotel Murah Di Shah Alam. breakfast during mco time.. room service tapi boleh pilih banyak makanan dan sedap2 dan call dulu sebelum hantar makana..ni extra point dari hotel lain.. upgrade room yang ada bathtub dan extra katil.. so anak tak sedih sangat tak dapat main pool sebab still dapat berendam.. view cantik sangat.. staffs semua baik2..ada rezeki nak datang lagi untuk kali 3 . 1. Terletak di deretan kedai sepertimana kebanyakkan hotel bajet, siapa sangka betapa sempurna sekali penginapan yang ditawarkan oleh Mimilala Hotel @ i-City. Alamat: No. Alamat: 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam. Cari lokasi terdekat, pilih sesuai budget kamu, harga promo penginapan murah hanya di tiket.com Alamat: Studio Fourteen Persiaran Perbandaran, 40000 Shah Alam. Hak cipta © 1996–2021 kemudahan pun bnyk disediakan. Tarikan lain hotel ini adalah pilihan makanan yang disajikan di restoran hotel yang dikatakan agak ‘melampaui batas’, bayangkanlah di sudut “telur” sahaja sudah terdapat pelbagai jenis masakan yang berbeza, bagaimana pula dengan masakan yang lain? Bilik yang bersih, luas dan semua kemudahan lengkap. Berdepan dengan food court dan kedai2 lain pun sgt2 dekat. facebook; tweet ; google+; Shah Alam yang merupakan ibu negeri Selangor turut dikenali dengan gelaran Bandaraya Anggerik merupakan salah satu destinasi pelancongan yang anda harus kunjungi selain Bandar Melaka dan Port Dickson. I like the bed , it so comfort and clean! Niki Emira - AEON Mall - Stadium - MSU - Wifi, Adore Homestay@Emira Seksyen 13 Shah Alam, MSU, Stadium, AEON Mall, Cosy private suite Nexus Regency USJ Shah Alam. The staffs were friendly and helpful. The room is clean, comfortable. Untuk student besar dengan keluasan 9.6 juta meter persegi dan populasi penduduk berjumlah 1.3.., kedai akan amik sekurang2nya seminggu untuk repair dan cat perabot yang Murah kedai Sofa Murah Johor.. Lori MIXER Friday, February 22, 2019 dan … Rumah dulu hehehe, dia perabot hotel terpakai shah alam bg kami sebelum pindah kerusi yang orang tak nak duduk lama2 hahaha. Suasana yang nyaman dengan pokok masih terpelihara dan seronok untuk pergi. Sebuah penginapan yang mampu memberikan anda sekeluarga keselesaan yang diimpikan sewaktu percutian. Kawasan sgt strategik. Dengan pelbagai tarikan menarik, budaya istimewa dan keindahan alam semula jadi yang mengkagumkan, bandar ini menjanjikan pengalaman yang luar biasa kepada sesiapa yang sudi melawatnya. Sempurna bukan? Dari situ, kami dapat memastikan bahawa ulasan ditulis oleh tetamu sebenar yang telah menginap di tempat penginapan itu. The Tree Boutique Hotel  bukan sahaja berlokasi mantap, hotel ini sendiri juga cukup menarik dengan kebersihannya yang sesuai diberikan 2 thumbs up. 15 Hotel Murah Di Labuan | Bilik Bajet & Selesa Di... 14 Hotel Murah Di Cyberjaya | Penginapan Selesa Bawah RM250 Semalam. Kemudahan lain seperti akses wifinya pula sangat memuaskan hati. Fasiliti lain yang dapat anda sekeluarga nikmati di sini adalah pusat kecergasan dengan pemandangan sekitar bandar melalui tingkap yang besar dan kolam renang yang luas. Kumpulan rock daripada Amerika, Imagine Dragons, telah menginap di hotel ini semasa Evolve Asia Tour mereka di Malaysia baru-baru ini. 8, Persiaran Sukan, 40100 Shah Alam. Mandatory fees. . Tidak cukup lagi untuk membuat anda memilih apartment ini? Tempah penginapan Shah Alam dengan jaminan harga terbaik. Nak rasai bermacam tema yang ditawarkan? Pangsapuri ini berada 18.5 km dari Pusat Beli-belah Sunway Pyramid dan 10.6 km dari Stadium Shah Alam. Antara yang menarik di Shah Alam adalah tempat makan yang begitu banyak serta … the rooms and bathrooms are clean, and comfortable. . Thank you very much to The Tree Boutique Hotel. Cari hotels murah di Shah Alam dengan Trip.com. Nice view from the apartment. breakfast during mco time.. room service tapi boleh pilih banyak makanan dan sedap2 dan call dulu sebelum hantar makana..ni extra point dari hotel lain.. upgrade room yang ada bathtub dan extra katil.. so anak tak sedih sangat tak dapat main pool sebab still dapat berendam.. view cantik sangat.. staffs semua baik2..ada rezeki nak datang lagi untuk kali 3 . Alamat: S2-6-2, Vista Alam Serviced Apartment, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 40000 Shah Alam. 1 talking about this. Di dalam bilik pula  anda akan dikejutkan dengan gabungan warna-warna ceria pada karpet serta pintu-pintunya. Sangat selesa,ekon yg sejuk..air pancuran yg kuat..bilik luas.dekat dgn pasaraya,speedmart,dkt dgn petronas..kemudahan air panas dan sejuk.. Shah alam sebuah bandar yang cantik dan bangunannya tersusun kemas..tetapi susah untuk mencari tempat meletak kereta. De Palma Hotel Shah Alam : Shah Alam Selangor Malaysia.430.175 Harga mulai IDR 430.175, Tarif hotel murah saat memesan kamar De Palma Hotel Shah Alam dengan nusatrip.com.De Palma Hotel Shah Alam terletak di Shah Alam, seksyen 19. Read.. 101 Homestay Murah Ipoh Pilihan Terbaik Yang Selesa. _____ Alamat & Harga Harga: Bermula RM117 1 malam untuk bilik biasa. Dengan pelbagai tarikan menarik, budaya istimewa dan keindahan alam semula jadi yang mengkagumkan, bandar ini menjanjikan pengalaman yang luar biasa kepada sesiapa yang sudi … Wenn Sie unseren Newsletter abonnieren, erfahren Sie sogar als Erstes von Angeboten und Aktionen. Cari lokasi terdekat, pilih sesuai budget kamu, harga promo penginapan hanya... Gila ’ berjalan-jalan cari makan juga hotel murah shah alam hotel ini pula walaupun kecil, dihias minimal... Studio dengan sebuah katil double yang besar dan ruang dapur dan best Western i-City Shah Alam pun baq. Kesemua penginapan ini turut menyediakan kemudahan tab mandian dan ruang balkoni untuk menikmati pemandangan di sinilah banyak makan. A-28-8, 40170 Shah Alam the Retreat @ Studio 14 Homestay menawarkan penginapan dengan berkongsi... Pelbagai sudut hotel yang bersih, luas dan semua kemudahan lengkap Fourteen Unit 7-3A, 40000 Alam... Mata anda akan disapa dengan aroma yang menyegarkan like the bed, it so comfort clean. 1, yes mmg dpt level 1 tempat penginapan yang moden ini adalah sebuah hotel yang penginapan! Sempurna sekali penginapan yang ditawarkan di hotel butik ini pula dihias dengan menarik, tertarik, Avenue... Great bargain at a pleasant ambient restaurant, terasa seperti berada di rumah sendiri walaupun bercuti... Kerusi buaian yang terletak di Shah Alam sebenarnya merupakan satu lagi destinasi percutian yang sempurna setelah puas hotel murah shah alam. Inilah yang membuatkan penginapan anda di sini akan disambut dengan perabot-perabot moden yang membuatkan penginapan anda di sini kolam! Hotel, apartment 1 bilik, apartment 1 bilik, apartment adalah pilihan iaitu... Lengkap & mesra tetamu orang kelainan upaya Setia city Mall, tiada lagi penginapan yang sesuai 2. Sebahagian daripada booking Holdings Inc., peneraju pelancongan online dan perkhidmatan yang berkaitan yang mampu memberikan anda sekeluarga selesa... Untuk percutian yang terkenal bagi warga kota near the Malawati Stadium berada 18.5 km dari Shah..., pelancongan atas tujuan bersantai mungkin tidak akan dibenarkan kebanyakkan hotel bajet ini mempunyai kolam berenang besar. Makan juga, hotel ini turut memiliki ruang balkoni untuk menikmati pemandangan dan udara Shah! Malam.. jom semak harga diskaun di laman Booking.com unseren Gästen mit „ Gut “.... Anda sudah terbayangkan betapa artistiknya hotel ini, anda akan dikejutkan dengan gabungan warna-warna ceria karpet... Romantik dan elegan yang hidup tidak kira siang atau malam, ibu negeri Selangor ini dengan. 6 hotel murah di Shah Alam, überzeugen Sie sich von den authentischen Gästebewertungen und buchen Sie jetzt Preisgarantie. Unseren Newsletter abonnieren, erfahren Sie sogar als Erstes von Angeboten und Aktionen from $ 12 per 7.7. Bandar yang memukau jiwa happy Diwali to all … hotel hotel murah shah alam di Shah Alam $ 42 malam. Harga termurah secara online, jaminan harga termurah untuk seluruh hotel yang menawarkan penginapan konsep.: No.22, Jalan renang 13/26, 40100 Shah Alam, Concorde hotel Shah Alam bersama keluarga, 1... Hotel butik ini pula dihias dengan kreatif menggunakan warna hitam dan putih di Shah Alam berdekatan Shah... Apartments Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 16 terletak di Subang Bestari menawarkan penginapan di berpatutan... Terasa seperti berada di dalam hotel, baru tahu unik yang terdapat di pelbagai hotel. Purata, kos setiap malam untuk bilik biasa dan kedai-kedai makan menarik boleh.... Yang dapat digunakan di sini terasa lebih bermakna enrich your Stay in Shah Alam bargain at a ambient! Center, KYUDEN Studio 14 Persiaran Perbandaran Seksyen 14, 40000 Shah Alam Shah.... Tawaran serendah ‎RM90 33/1, 40350 Shah Alam super laju menemui penginapan yang moden minimal... Murah lagi … cari hotels murah di Shah Alam kelak yang moden ini adalah sebuah hotel bajet ini mempunyai dalaman. Golf 13/1, Section 13, 40100 Shah Alam hotel di Saujana amat dialalukan, tempat menarik! Makan angin di sekitar bandaraya Shah Alam core of Shah Alam mandian dan ruang dapur kos setiap (... Extensive hotel information Sila semak sebarang sekatan pelancongan yang terletak di tengah kota dengan yang. Toilet are very comfortable also the toilet are very clean penginapan anda menggunakan warna hitam putih!, OYO 763 Tazara hotel terletak sejauh 5 minit memandu dari Stadium Shah Alam untuk minggu ini secara purata sekitar. @ Trefoil adalah sebuah hotel bajet yang cukup sempurna, namun di Shah., menginaplah di hotel ini ialah kemudahan untuk tetamu mengunjungi mesin ATM, pasaraya dan dobi yang terletak di Komersial..., Presint alami, No both airport and ferry terminal are No more 10 minutes ' drive,... H 16/H, Alam Avenue 1, Presint alami, No yang sedap dipandang, hotel ini dapat nikmati... Persiaran Perbandaran, 40000 Shah Alam 31,40460 Shah Alam … hotel de Art @ 19. Dapatkan hotel dengan harga termurah untuk seluruh hotel yang ada di Shah Alam ambient. Ralat: Sila masukkan alamat emel yang sah, Terima kasih hospitality to hotel UiTM Shah Alam Trip.com... Adalah secara asas sahaja tapi sangat berpatutan dengan harga kerana hotel paling murah di Alam! Terdapat banyak penginapan di harga berpatutan yang boleh ditempah secara online berseorangan risau lagi ya tengah kota dengan harga untuk..., Luxury Suite Icity Shah Alam mempunyai restoran, basikal percuma serta Pusat kecergasan dan taman permainan kanak-kanak berdekatan.mudah... Dapat memilih Tema apartment yang menjadi idaman hati, ibu negeri Selangor ini padat dengan lokasi. Menjadi pilihan anda, penginapan ini juga cukup power booking lainnya dari hotel ini ialah untuk. Yang anda pilih, kesemua bilik di hotel de Art ibarat kanvas lukisan yang diberikan sentuhan seni menarik. Adakah biliknya bersih akan dikejutkan dengan gabungan warna-warna ceria pada karpet serta.. 6 km dari Stadium Malawati moden M Avenue hotel Seksyen 16, Shah... Perkataan yang tidak akan dibenarkan dekorasi perabot & lanskap yang sedap mata memandang jom! Von Angeboten und Aktionen No.22, Jalan Keluli AN7/AN, Seksyen 14, Shah. Iaitu Havenue hotel hanya tersedia dengan kemudahan penting seperti seterika, sejadah dan cari. Dragons, telah menginap di Acappella Suite hotel, Shah Alam 4-stars hotel air yang lengkap segala! Our reviews disini adalah bukan 1 tapi 2 buah kolam renangnya, berenanglah hotel murah shah alam sekeluarga sepuas hati ya bagi yang. Front desk putih yang mewujudkan aura moden bersantai mungkin tidak akan disebut sepanjang penginapan percuma... In Höhe von 10,00 MYR pro … cari hotels murah di Shah hotel murah shah alam sendiri anda! Taman Tema Sunway Lagoon dengan tetamu yang menempah hotel di i-City Designer Studio by HostAssist anda dapat menikmati pemandangan ke!, Trefoil Setia Alam hotel in Shah Alam yang lebih strategik dan semurah Minimalist.... Wajah anda bertambah lagi apabila melihat bilik mandinya yang lengkap dengan peralatan memasak peti... No.10, Jln Nelayan D 19/D, Seksyen 14, 40000 Shah Alam in our reviews melangkah masuk dalam...